in onze repetitieruimte

Leden

Met 19 vaste leden vormen wij momenteel ons kamerkoor.
Ons doel is om met elkaar naar een mooi concert toe te werken in een gezellige sfeer. We vinden het fijn om onszelf te verbeteren en daar werkt onze dirigent ook hard aan. 
Onze leden komen uit heel Meierijstad, Uden en Volkel.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe (project)leden. Voor meer informatie stuur een mail naar secretaris@cantalibre.nl of kijk op deze pagina.

in concertkleding

Anja

“Door omstandigheden had ik jaren niet meer gezongen. Als projectzanger kwam ik bij Canta Libre en merkte dat ik het zingen van bladmuziek niet had verleerd. Door het samen repeteren, zelf extra te oefenen, en de stemtechnieken van de dirigent kwam mijn stem weer “op hoogte”. De fijne sfeer en samen prachtige muziekstukken zingen, zorgen er voor dat ik al weer jaren met plezier zing bij Canta libre”

Repetities

We repeteren 36 keer per jaar op maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in het Dorpshuis van Zijtaart, Pastoor Clercxstraat 50.

Repetitieruimte

We oefenen thuis onze partij, zo kan op de repetitie meer tijd aan de samenzang en interpretatie besteed worden. De dirigent maakt een repetitieschema zodat we precies weten wat er van ons verwacht wordt. De partituren worden op de repetitie verspreid en voor het thuis oefenen wordt alle muziek digitaal aangereikt.

Bestuur

Het bestuur van ons koor bestaat uit 3 functionarissen.