Heeft u plezier in zingen en (enige) zangervaring?

Na een lange periode van niet mogen/kunnen zingen zijn we in september optimistisch en vol enthousiasme weer voorzichtig van start gegaan. Iedereen is gevaccineerd, de repetitieruimte in Zijtaart wordt goed geventileerd en de dirigent maakt gebruik van een CO2 meter om de luchtkwaliteit in de gaten te houden.

We doen veel aan stemvorming en er wordt rustig naar een mooi Valentijns concert toegewerkt. Het repertoire van dit concert zal ook voor nieuwkomers aantrekkelijk zijn.

Anja

“Door omstandigheden had ik jaren niet meer gezongen. Als projectzanger kwam ik bij Canta Libre en merkte dat ik het zingen van bladmuziek niet had verleerd. Door het samen repeteren, zelf extra te oefenen, en de stemtechnieken van de dirigent kwam mijn stem weer “op hoogte”. De fijne sfeer en samen prachtige muziekstukken zingen, zorgen er voor dat ik al weer jaren met plezier zing bij Canta libre”

Wij kunnen nog versterking gebruiken. Kom gewoon een keer kijken, luisteren of meezingen op onze wekelijkse repetitieavond: maandag 20.00 uur- 22.15 uur in het Dorpshuis te Zijtaart. Meld u aan via secretaris@cantalibre.nl

Repetitieruimte
Nieuwe leden gezocht