home koor dirigent concerten foto's vrienden/sponsors

 
....tot ziens op onze volgende uitvoering..

Nieuw project:
zing mee met Requiem van Fauré

Met de bijzondere uitvoering van de Matthäus Passion op 10 maart 2018 hebben we het Matthäus Passion project afgesloten. Uit de vele positieve reacties bleek dat concerten in projectvorm tegemoetkomen aan zowel de wensen van koorleden als aan die van projectzangers die met het koor hebben mee gerepeteerd.

Met onze nieuwe dirigent Frans van de Loo zijn we daarom aan een nieuw project begonnen: het Cantique de Jean Racine en het Requiem van Fauré. En ook nu willen we dat weer doen met projectzangers die met het koor een periode mee repeteren.

Op 25 november 2018 wordt het concert uitgevoerd met solisten en instrumentalisten in de kapel van de zusters Franciscanessen in Veghel. In de periode van 3 september t/m 19 november zijn er 12 repetities voor koor en projectzangers; dat is inclusief de generale repetitie op 19 november. De kosten voor de projectzangers voor de repetities, een koordag op 6 oktober en de uitvoering van het concert zijn € 65. Heb je enige zangervaring en wil je met het koor meedoen met de repetities en de uitvoering op 25 november, stuur dan vóór 1 mei a.s. een mail naar secretaris@cantalibre.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen en nadere informatie.

-----------------------------------------------------------------------------------

Scratch Matthäus Passion J.S. Bach

Ons koor had zich ingeschreven om mee te doen met de scratch van Sing Along Events. Met een aantal gasten, die bij ons welkom waren om de muziek in te studeren, zijn we in januari aan de slag gegaan. We hebben allen veel plezier bij het instuderen gehad, hoewel we het als een hele uitdaging ervaarden.
Wat heerlijk was het op de dag van de uitvoering zaterdag 10 maart, onder de enthousiaste leiding van de dirigent Martin van der Brugge, met 300 zangers aan de slag te gaan. We genoten van de prachtige mezzo sopraan Marie Anne Jacobs. We kijken terug op een geslaagde actie.  

 

    > Concerten 2017

    > Concerten 2016

    > Concerten 2015

    > Concerten 2014

    > Concerten 2013

    > Concerten 2012

    > Concerten 2011

    > Concerten 2010


 

 

Meezingen met meer dan 100 zangers in de Mathäus Passion, ondersteund door een orkest, was een hele mooie ervaring.