home koor dirigent concerten foto's vrienden/sponsors

 
....tot ziens op onze volgende uitvoering..

Projectzangers Requiem van Fauré

Met onze dirigent Frans van de Loo zijn we aan een nieuw project begonnen: het het Requiem van Fauré en Cantique de Jean Racine. Ook nu willen we dat weer doen met projectzangers die een periode samen met ons repeteren.

Er is al veel belangstelling om mee te zingen met het concert op 25 november aanstaande. We hebben inmiddels een koor van circa 34 zangers. Om een juiste balans in het koor te brengen is deelname door nieuwe alten en sopranen niet meer mogelijk. Bassen en tenoren kunnen zich nog wel aanmelden.

De kosten voor de repetities, de generale  op 19 november, een koordag op 6 oktober en de uitvoering van het concert zijn € 65. Heb je enige zangervaring en wil je meezingen stuur dan een mail naar secretaris@cantalibre.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen en nadere informatie.

De locatie van het concert is recentelijk gewijzigd. De uitvoering is van de kapel van de zusters in Veghel verplaatst naar de, voor dit concert, meer geschikte parochiekerk H. Antonius Abt in Eerde (Meierijstad).

Op maandag, 3 september starten de repetities voor dit concert met een extra repetitiedag op zaterdag, 6 oktober. Afspraken met solisten en instrumentale begeleiders zijn bijna rond.

Wij, en ook de concertbezoekers, zullen op 25 november een fijne middag gaan beleven.

-----------------------------------------------------------------------------------

Scratch Matthäus Passion J.S. Bach

Ons koor had zich ingeschreven om mee te doen met de scratch van Sing Along Events. Met een aantal gasten, die bij ons welkom waren om de muziek in te studeren, zijn we in januari aan de slag gegaan. We hebben allen veel plezier bij het instuderen gehad, hoewel we het als een hele uitdaging ervaarden.
Wat heerlijk was het op de dag van de uitvoering zaterdag 10 maart, onder de enthousiaste leiding van de dirigent Martin van der Brugge, met 300 zangers aan de slag te gaan. We genoten van de prachtige mezzo sopraan Marie Anne Jacobs. We kijken terug op een geslaagde actie.  

 

    > Concerten 2017

    > Concerten 2016

    > Concerten 2015

    > Concerten 2014

    > Concerten 2013

    > Concerten 2012

    > Concerten 2011

    > Concerten 2010


 

 

Meezingen met meer dan 100 zangers in de Mathäus Passion, ondersteund door een orkest, was een hele mooie ervaring.