home koor dirigent concerten foto's vrienden/sponsors

 
 Hemel en Aarde, Kunst in de Kapel, 16 oktober 2016

Voor ons concert waren te gast bij de zusters Franciscanessen in Veghel.  In de mooie kapel met een fijne akoestiek konden wij onze liederen zingen. Als verbindende factor presenteerde Ton Rietbergen kunstlichtbeelden die mooi aansloten bij de gezongen werken.
Het eerste deel Moeder Maria, bestond uit religieuze werken, zoals het Ave Maria, Mother of God, Bogorodeetse Devo en de Missa Hungarica. Het tweede deel, Moeder Aarde, begon het Aardse krachten, Northern Lights en Lux Aurumque.
Na afloop van het concert konden we in de recreatiezaal van de zuster met elkaar nog gezellig napraten.

Koffieconcert, Blauwe Kei, 21 februari 2016

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is bij onze concerten werd onze zang afgewisseld met een ander optreden. Dit keer werd fluitiste Leonie Clahsen uitgenodigd. Met een aantal sprankelende soloís op dwarsfluit gaf Leonie ons optreden een extra dimensie.
Het koffieconcert stond in het teken van de Liefde. We begonnen bij de onschuld in de kindertijd met gezongen werken van Boden en de fluitsolo uit Schumanís Kinderzenen. De verliefdheid werd bezongen in O misstress mine van Badings en twee liederen van Stanford. Door het spelen van Romeo en Julia van Tchaikovski zet Leonie de toon voor de volgende fase van het leven in, door het koor gevolgd met liederen van Elgar. Met The long day closes van Sullivan, Music, when soft voices die van Parry, Sarabanda van Bach en With drooping wings van Purcell zetten koor en fluitist de laatste tonen in. Na afloop van het concert werd er een drankje aangeboden zodat onze gasten in een gezellige sfeer nog konden nakaarten.

       
    > Concerten 2017

    > Concerten 2016

    > Concerten 2015

    > Concerten 2014

    > Concerten 2013

    > Concerten 2012

    > Concerten 2011

    > Concerten 2010